رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

حواشی روز پنجم چهل و دومین جشنواره فیلم فجر (۱۷ بهمن ۱۴۰۲) | درخواست افخمی برای حذف «صبح اعدام» و جایگزینی «بی‌بدن»

  • کد خبر: ۲۱۰۴۶۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
حواشی روز پنجم چهل و دومین جشنواره فیلم فجر (۱۷ بهمن ۱۴۰۲) | درخواست افخمی برای حذف «صبح اعدام» و جایگزینی «بی‌بدن»
در گزارش زیر به حواشی پنجمین روز از چهل و دومین دوره جشنواره فیلم فجر پرداختیم.

به گزارش شهرآرانیوز دوشنبه ۱۶ بهمن‌ماه مرکز همایش‌های برج میلاد که در چهلمین جشنواره فیلم فجر میزبان اهالی رسانه و منتقد است اکران سه فیلم داستانی و یک انیمیشن را در برنامه خود داشت. در روز پنجم جشنواره نشست‌های خبری پربحثی برگزار شد که حاشیه‌های آن را در این گزارش به همراه چند اتفاق دیگر می‌خوانید.

در ادامه نامگذاری هر روز جشنواره به یکی از هنرمندان فقید، روز پنجم به مرحوم آتیلا پسیانی اختصاص داشت که فقط تیزر‌هایی به یاد این هنرمند در ابتدای هر کدام از فیلم‌ها نمایش داده شد.

یکی از حاشیه‌های قابل توجه این روز به بهروز افخمی - کارگردان فیلم «صبح اعدام» و مجری برنامه تلویزیونی هفت - برمی‌گردد که در پاسخ به اظهارنظر یکی از اعضای هیات انتخاب، مبنی براینکه فیلم «صبح اعدام» را بخاطر اسم افخمی به بخش سودای سیمرغ راه داده‌اند، گفته است اشتباه خود را بپذیرید و با خارج کردن فیلم من از این بخش، «بی‌بدن» را جایگزین کنید!

فیلم «آپاراتچی» نخستین فیلمی که در این روز برای اهالی رسانه نمایش داده شد نمونه‌ای دیگر از فیلم‌هایی است که در سال‌های گذشته با محوریت سینما و متمرکز بر دهه‌های اول انقلاب ساخته شده است. کاراکتر اصلی این براساس یک شخصیت واقعی خلق شده و فیلم روایتی طنز از زندگی یک فیلمساز قدیمی تبریزی است که قصد دارد از زندگی یک شهید فیلم بسازد.

در نشست خبری این فیلم طراح صحنه (جعفر محمدشاهی) انتقاد‌هایی را نسبت به کیفیت فیلم‌های جشنواره، وضعیت طراحی صحنه، عنوان فیلم اولی در جشنواره و نیز تعدد فیلم‌های جنگی در مقابل کم شدن فیلم‌های اجتماعی مطرح کرد.

فیلم دوم نمایش داده شده در جشنواره از یک کارگردان فیلم اولی، ولی با سابقه در عرصه مستندسازی جنگ با نام «مجنون» بود که به رشادت‌های رزمندگان کشور در زمان جنگ و عملیات خیبر به فرماندهی شهید مهدی زین‌الدین می‌پرداخت. نشست خبری این فیلم با حضور بیشتر بازیگران اصلی برگزار شد تا پس از «آپاراتچی» دومین فیلم روز پنجم جشنواره باشد که یک نشست پربازیگری دارد.

فیلم «بهشت تبهکاران» که در روز‌های اخیر بخاطر پخش شدن تصویر پرده سبز از آن در یکی از سینما‌های مردمی خبرساز شده بود برای اهالی رسانه و منتقد به نمایش درآمد تا سرانجام طلسم این فیلم مسعود جعفری جوزانی که سال گذشته هم در بخش رزرو جشنواره بود، در این دوره شکسته شود. این فیلم که مدت زمانی بیش از دو ساعت داشت در همان دقایق ابتدایی با اشاره به ملی شدن صنعت نفت و نام مصدق یادآور آخرین فیلم مسعود کیمیایی در جشنواره فجر بود، اما داستان اصلی که براساس تحقیقاتی از یک ماجرای واقعی به نگارش درامده بود، درباره اعدام فردی بود که به گفته کارگردان در تحقیقات انجام شده بی‌گناهی او اثبات شده بود.

در نشست خبری این فیلم، جعفری جوزانی بابت پرده سبز نمایش داده شده در سینما‌ها خطاب قرار گرفت که در پاسخ با انتقاد از مسئولان جشنواره، اینطور گله کرد، «اگر من خطا کردم و نسخه کامل فیلم را به جشنواره نرساندم چرا شما نسخه بازبینی را نمایش دادید؟!»

آخرین فیلم نمایش داده شده در روز پنجم انیمیشن فانتزی «رویا شهر» بود که سازندگانش در نشست خبری بامدادی آن گفتند: مراحل تولید این انیمیشن تقریبا از اواسط سال ۹۹ شروع شد و در دوران کرونا مشغول کار شدیم. در این مسیر با چالش‌های متعددی همراه شدیم و هیچ کدام از ارگان‌ها و سازمان‌ها مایل به ساخت انیمیشن سینمایی نبودند. تولید این انیمیشن نزدیک به چهار سال طول کشید.

در پنجمین روز جشنواره، امیرحسین آرمان، رضا یزدانی، سحر جعفری جوزانی، حسام منظور، بهنام تشکر، بهزاد خلج، رضا ناجی و سجاد بابایی از بازیگران شناخته شده‌ای بودند که به سینمای رسانه آمدند و در نشست‌های خبری مقابل خبرنگاران نشستند.

آهنگسازی فیلم «مجنون» را مجید انتظامی بر عهده داشت، ولی او با وجود آنکه به برج میلاد آمده بود در نشست خبری حاضر نشد. عباس نادران - تهیه‌کننده فیلم- در این‌باره گفت: آقای مجید انتظامی گفتند که امروز فقط به احترام نسل جوان فیلمساز در این جشنواره حضور دارند، ولی از اهالی رسانه برای اینکه نتوانستند در نشست حضور داشته باشند، عذرخواهی کردند.

طبق اعلام قبلی رائد فریدزاده زمان آغاز به کار بخش بین‌الملل جشنواره از ۱۶ بهمن‌ماه بود، ولی هنوز از مهمان‌های این بخش نامی در خبر‌ها نیست.

اکران فیلم‌های جشنواره در شهرستان‌ها نیز آغاز شده، ولی طبق پیگیری ایسنا صاحبان همه فیلم‌ها اجازه اکران آثار خود را در شهر‌های دیگر نداده‌اند، اما اسامی فیلم‌ها هنوز مشخص نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->